Η Ομάδα

Παναγιώτης Αμπελιώτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο το 1999 με άριστα (19,4/20) και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών (βαθμός: Λίαν Καλώς). Το 2017 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Από το 2006 διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο στον Άλιμο. Έχει πολυετή εμπειρία ως φυσικοθεραπευτής σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Ξεκίνησε το 2002 έως το 2005 στην ΠΑΕ Αγ. Δημητρίου Αθηνών και συνέχισε έως το 2008 στην ΠΑΕ Φωστήρα Αθηνών.

Από τον Οκτώβριο του 2008 έως και σήμερα εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 συμμετέχοντας σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της ομάδας, όπως οι δύο τελικοί Κυπέλλων, Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις κ.α. Το 2009 συνεργάστηκε με την Εθνική Ομάδα Βόλλεϋ Γυναικών.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων όπως το Hellenic Orthopedic Manual Therapy (HOMT), Myofascial Release, Kinesio Taping Basic & Advanced Corrections, Muscle Energy Technics-Clinical Pilates, Diagnostic Musculoskeletal Ultrasound, FIFA 11+ Prevention, Gait Analysis, Insoles Orthotics Construction, IASTM Technic, Indiba Activ Course, Focus Shockwave Course, Blackroll Techic. Γνωρίζει και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.