Το Game Ready είναι ένα καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας με διαλείπουσα συμπίεση. Bασίστηκε σε τεχνολογία της NASA για τις στολές των αστροναυτών. Προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα όπως ευκολίας στη χρήση. Eφαρμογή σε δύσκολα αντιμετωπίσιμες αρθρώσεις, φορητότητα. Συνδυασμένη εφαρμογή ψύχους και συμπίεσης καθώς και άριστη σχέση τιμής/απόδοσης.  Χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές & ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες, αθλητές, φυσιοθεραπευτές και αθλητιάτρους. Καθώς και από ορθοπεδικές κλινικές, κέντρα αποκατάστασης και κέντρα εργοφυσιολογίας ανά τον κόσμο.

Το Game Ready αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου R.I.C.E. (Rest, Ice, Compression, Elevation) ή ελληνιστί Κ.Α.Π.Α (Κρυοθεραπεία, Ανάρροπη θέση, Περίδεση, Ανάπαυση) που συνιστάται για την άμεση αντιμετώπιση αρθρικών και μυϊκών τραυματισμών.  Η δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της θερμοκρασίας ανά βαθμό καθώς και η δυνατότητα ρύθμισης της ταυτόχρονης εφαρμογής διαλείπουσας συμπίεσης σε 3 εύρη τιμών (μονάδα mmHg) επιφέρουν όλα τα σχετιζόμενα οφέλη όπως αγγειοσυστολή, λεμφική παροχέτευση μεταβολιτών και επιτάχυνση της αποιδηματικής δράσης, επίδραση ψυχρού σε μεγάλο βάθος κ.α. Παράλληλα, η ύπαρξη πλήθους καλυμμάτων μεγάλης επιφάνειας για όλες τις αρθρώσεις και τον κορμό παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής του συστήματος σε περιπτώσεις δύσκολα αντιμετωπίσιμες με τα συμβατικά μέσα (όπως ο ώμος ή το ισχίο).

Το Game Ready μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ορθοπαιδική και αθλητική αποκατάσταση, κατά την αποθεραπεία έπειτα από σκληρή προπόνηση ή αγώνα καθώς και μετεγχειρητικά αμέσως μετά την έξοδο του ασθενούς από επεμβάσεις γόνατος, ισχίου και ώμου.

Τέλος η αποτελεσματικότητά του έχει επιβεβαιωθεί από πλήθος κλινικών μελετών.

Game Ready

Game Ready

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με το Black Roll